Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

P.R. BAITS The Baitmaster 2KG

Ár:
12.450 Ft (9.803 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PR-BMB-16
Szállítási díj: 1.651 Ft

A The Baitmaster Boilie alapja a jó minőségű LT halliszt negyven százalékos részesedése, amely az állati fehérjék erős alapszerkezetét biztosítja a hal számára. A Norvégiából származó tiszta halfehérje és az élesztőtenyészetek felelősek az emészthetőség mellett a kiváló oldhatóságért.

A finoman felhasznált magvak erjesztett gabonaliszttel és fermentált folyékony összetevőkkel együtt elősegítik az emészthetőséget és felgyorsítják a ponty bélrendszeri áthaladását.

A Haith's Robin Red és a valódi, 100%-ban vízben oldódó marhamáj kivonat kombinációja sok nagy ponty kifogásáért volt felelős – és egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez így lesz még sok éven át! Emellett az igazi indiai hidegen sajtolt, esszenciális feketebors olaj gondoskodik a tüzes fűszerességről.

A tiszta tojásalbumin és a legfinomabb savas kazein, amelyek még keményebbé teszik a bojlit a víz alatt, stabil keménységet biztosítanak, ami előnyös a dobóbottal történő etetésnél.

A „The Baitmaster” különleges hatását és azonnali elfogadását a pontyoktól kapja a szabad aminosavak és enzimek rendkívül összetett keverékétől, amelyet a gyártó szerint eddig csak ebben a formában használtak az akvakultúrában.

Természetesen a vajsav sem hiányozhat a végéről - egyébként ezt a nagy halmágnest használjuk minden P.R.-ünkben. Csali bojlik.

Bojlijaink élelmiszer-biztonságos tartósításúak (maximum 1 év eltarthatóság), és házon belüli gőzkabinunkban pároljuk. Csak így nem mosódnak ki a rendkívül vonzó ízek és a vízben oldódó lisztek a bojliból, hanem megmaradnak a bojlisban és nem utolsósorban a halban. Valamennyi bojlink egy extra adag tojásalbuminnal van feltekerve, hogy stabil bojlit biztosítsunk, amely horgon is kitart.

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Pr Baits
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A The Baitmaster Boilie alapja a jó minőségű LT halliszt negyven százalékos részesedése, amely az állati fehérjék erős alapszerkezetét biztosítja a hal számára. A Norvégiából származó tiszta halfehérje és az élesztőtenyészetek felelősek az emészthetőség mellett a kiváló oldhatóságért.

A finoman felhasznált magvak erjesztett gabonaliszttel és fermentált folyékony összetevőkkel együtt elősegítik az emészthetőséget és felgyorsítják a ponty bélrendszeri áthaladását.

A Haith's Robin Red és a valódi, 100%-ban vízben oldódó marhamáj kivonat kombinációja sok nagy ponty kifogásáért volt felelős – és egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez így lesz még sok éven át! Emellett az igazi indiai hidegen sajtolt, esszenciális feketebors olaj gondoskodik a tüzes fűszerességről.

A tiszta tojásalbumin és a legfinomabb savas kazein, amelyek még keményebbé teszik a bojlit a víz alatt, stabil keménységet biztosítanak, ami előnyös a dobóbottal történő etetésnél.

A „The Baitmaster” különleges hatását és azonnali elfogadását a pontyoktól kapja a szabad aminosavak és enzimek rendkívül összetett keverékétől, amelyet a gyártó szerint eddig csak ebben a formában használtak az akvakultúrában.

Természetesen a vajsav sem hiányozhat a végéről - egyébként ezt a nagy halmágnest használjuk minden P.R.-ünkben. Csali bojlik.

Bojlijaink élelmiszer-biztonságos tartósításúak (maximum 1 év eltarthatóság), és házon belüli gőzkabinunkban pároljuk. Csak így nem mosódnak ki a rendkívül vonzó ízek és a vízben oldódó lisztek a bojliból, hanem megmaradnak a bojlisban és nem utolsósorban a halban. Valamennyi bojlink egy extra adag tojásalbuminnal van feltekerve, hogy stabil bojlit biztosítsunk, amely horgon is kitart.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés