Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Deeper Smart Sonar PRO Plus halradar

Ár:
95.250 Ft (75.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DP1H10S10
Szállítási díj: 1.651 Ft
Termékjellemzők

- Wi-Fi kommunikáció
- Integrált GPS
- Dupla sugaras technológia
- Alkalmas tengeri és édesvízi horgászatra
- Nagyon könnyű
- Újratölthető akkumulátor, 1 töltéssel 5 óra 30 perc üzemidő folyamatos üzemmódban
- Teljes töltési idő: 2 órán át

Deeper Pro+

A Wi-Fi csatlakozás maximalizálja a távolságot a Deeper Smart Sonar Pro+ halradar és a felhasználó között 100 m-ig és a hatósugarat 80 m-ig. A nagyfrekvenciás technológiával a Deeper Smart Pro+ halradar gyorsan továbbít pontosabb adatokat. A készülék magas szkenfrekvenciával rögzíti a gyorsabb részeket és a legnagyobb felbontással a kisebb tárgyak is mérhetőek.

Wi-Fi technológia

A Deeper Smart Sonar Pro+ halradar Wi-fi csatlakozást használ a pontos adatok továbbítására a készülékedre. A mobilhálózat vagy a mobiladatok használata nem szükséges.
A Wi-Fi kapcsolat hatótávolsága 100 m a felszínen és 80 m a víz alatt.

Kompatibilis alkalmazások

A Deeper alkalmazás több mint 9800 iOS és Android készülékkel kompatibilis. Online és offline üzemmód, számos előny: Nap- és holdnaptár, horgásznapló, offline térképek, időjárás, fényképezőgép, közösségi megosztások, stb. A Deeper alkalmazás több nyelven is elérhető. (BG, CZ, ZH, NL, FI, FR, DE, HU, IT, JP, KR, LT, MY, NO, PL, PT, RO, RU, SK, ES, TR, UA).

Intelligens horgászat

A Deeper Smart Sonar Pro+ halradar bárhol használható a vízben. Lebeg a víz felszínén és részletes információkat továbbít a vízfenékről és a vízoszlopról (mélység, vízfenék szerkezete, hőmérséklet, növényzet, halak helye, stb), közvetlenül az okostelefon és a táblagép képernyőjére. A Deeper Smart Sonar PRO+ halradar szállítható és könnyen csatlakoztatható, használható a partról, kikötőből, hídról, hajóról, kajakból vagy felfújható csónakból. A legjobb halradar

Szárazföldi GPS üzemmód

A Deeper Smart Sonar Pro+ halradar nagyon pontos belső GPS-vevőt tartalmaz, amellyel a készülék feltérképezi a kedvenc horgászterületedet, topográfiai térképeket hoz létre és térképet készít a vízfenékről a part szintjén függetlenül attól, hogy a parton vagy a vízben állsz. Minden topográfiai térképet lehet archiválni és bármikor előhívni, így újra felkutathatod a horgászhelyeket.

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Deeper
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés